Παραδοσιακή Βοτανοθεραπεία (THR)

Παραδοσιακή Βοτανοθεραπεία (THR)

Η Natures Aid είναι η πρώτη κατασκευαστική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που κατάφερε να επιτύχει μια εγγραφή στο πρόγραμμα  Traditional Herbal Registration (THR) για την Echinacea, με το προϊόν EchinEeze. Το THR είναι μια πιστοποίηση στην Αγγλία, για παραδοσιακά βότανα που βοηθούν στη υγεία.  Σήμερα, η Natures Aid μπορεί να υπερηφανεύεται ότι παρέχει μία από τις μεγαλύτερες σειρές παραδοσιακών βοτανικών θεραπειών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα παραδοσιακό φυτικό φαρμακευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με περιστασιακές στομαχικές διαταραχές όπως η δυσπεψία και ο στομαχόπονος, με βάση μόνο την παραδοσιακή χρήση.
Βοηθάει και στην αποτοξίνωση του ήπατος (συκώτι).
Ένα παραδοσιακό φυτικό φαρμακευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την πρόληψη πονοκεφάλων και ημικρανιών, μόνο με βάση την παραδοσιακή χρήση.
Ένα παραδοσιακό φυτικό φαρμακευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την προσωρινή ανακούφιση των διαταραχών του ύπνου λόγω συμπτωμάτων ήπιου άγχους, που βασίζεται μόνο στην παραδοσιακή χρήση.
Ένα παραδοσιακό φυτικό φαρμακευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση προεμμηνορροϊκών συμπτωμάτων όπως: η ευερεθιστότητα, οι αλλαγές της διάθεσης, η ευαισθησία των μαστών, το φούσκωμα και οι εμμηνορρυσιακές κράμπες.
Natural Lifestyle - Best VMS Health Food - Best Herbal
Ένα παραδοσιακό φυτικό φαρμακευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της οσφυαλγίας, του ρευματικού ή μυϊκού πόνου και γενικά των πόνων που σχετίζονται με τους μύες και τις αρθρώσεις.
Ανακούφιση των συμπτωμάτων της ήπιας κατάθλιψης και άγχους
Το 100% Pure Tree Oil της Natures Aid® είναι ένα παραδοσιακό φυτικό φαρμακευτικό προϊόν που περιέχει 100% καθαρό έλαιο τσαγιού.