Σχετικά με εμάς

Εξειδίκευση από το 1981

Η Natures Aid κατασκευάζει και παρέχει υψηλής ποιότητας συμπληρώματα για πάνω από τρεις δεκαετίες. Ιδρύθηκε το 1981 από τους Lynn Lord, David Lord και Paul Marshall και σύντομα έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες παρασκευής βιταμινών, βοτάνων και φυτικών προϊόντων της Αγγλίας.

 

Βραβευμένη καινοτομία

Η κατασκευή νέων προϊόντων και η συνεχή εξέλιξη τους είναι το “κλειδί” της επιτυχημένης πορείας. Στη Natures Aid επενδύουμε στην καινοτομία και στις επιστημονικές εξελίξεις και με αυτό το σκεπτικό παρασκευάζουν βιταμίνες και φυτικά προϊόντα για υγιεινή διατροφή. Η προσπάθεια αυτή έχει αποδώσει με μια σειρά βραβευμένων προϊόντων και πολλές διακρίσεις για την ομάδα ανάπτυξης. Στο website μας μπορείτε να δείτε όλα τα βραβευμένα προϊόντα της Natures Aid με πιο δημοφιλή την Σερραπεπτάση Serrapeptase 250,000iu (Entero-Coated), το EchinEeze® 70mg (Εχινάκεια)  και το Προβιοτικό - PRO-30 Max.

 

 

Made in UK

Όλα τα προϊόντα της Natures Aid παρασκευάζονται αποκλειστικά στις πρότυπες εγκαταστάσεις (έκταση 4.000 τμ) της εταιρίας στο Πρέστον της Αγγλίας κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες και σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο GMP (Good Manufacturing Practice) γεγονός που πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Η δέσμευση για ποιότητα επεκτείνεται και με την τήρηση φαρμακευτικών προτύπων. Συγκεκριμένα η Natures Aid είναι από τις πρώτες εταιρίες που κατέχει άδεια Φαρμακευτικής Βιομηχανίας και έχει επίσημη άδεια (THR: traditional herbal registration) από τις βρετανικές αρχές για αρκετά προϊόντα της σειράς Παραδοσιακή Βοτανοθεραπεία (THR)  (Echineeze, Milk Thistle tablets, κα).

 

Αξιόπιστα συστατικά και πρώτες ύλες

Εκτός από τα πρότυπα εργαστήρια, τις διαδικασίες ποιότητας και το εξειδικευμένο προσωπικό η υψηλή ποιότητα προϋποθέτει και τις ανάλογες πρώτες ύλες για κάθε προϊόν που κατασκευάζεται από την Natures Aid. Η ποιότητα κάθε προϊόντος διασφαλίζεται από μια διαδικασία 21 ελέγχων μέχρι να συσκευαστεί! Τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα, ενώ τα περισσότερα είναι κατάλληλα για χορτοφάγους (vegetarians και vegans). Στη βιομηχανική μονάδα της Natures Aid επεξεργάζονται κάθε χρόνο περί τους 50 τόνους από πρώτες ύλες, οι οποίες είναι αυστηρά επιλεγμένες και 100% φυσικής προέλευσης.

 

H Natures Aid στην Ελλάδα

Από το 2015 η Natures Aid έχει συμφωνία με την επιχείρηση Φαρμακείου Καραπαπά, η οποία έχει αναλάβει την επίσημη αντιιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων για την Ελλάδα.

 

Πρωταθλήτρια στις Εξαγωγές

Natures Aid είναι μια από τις πιο δραστήριες εταιρίες παγκοσμίως,  στο χώρο των εξαγωγών και διαθέτει τη γκάμα των προϊόντων της σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα των εξαγωγών, η Natures Aid έχει πετύχει τις ακόλουθες διακρίσεις: