Πεπτικό Σύστημα

Πεπτικό Σύστημα

Η διαδικασία του πεπτικού ξεκινά μόλις αρχίσουμε να μασάμε το φαγητό μας. Στο στόμα, το στομάχι και τα έντερα, τα πεπτικά ένζυμα διασπούν τα τρόφιμα που καταναλώνονται σε λεπτά κομμάτια επιτρέποντας τα θρεπτικά συστατικά να περάσουν στην κυκλοφορία του αίματος. Καθώς μεγαλώνουμε αυτή η διαδικασία γίνεται λιγότερο αποτελεσματική και μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Η Natures  Aid έχει μια σειρά προϊόντων που βοηθούν στην υποστήριξη του πεπτικού συστήματος.

To PRO-30 Max της Natures Aid είναι ένα δυνατό προβιοτικό για καθημερινή χρήση, το οποίο περιλαμβάνει 8 είδη φιλικών βακτηρίων.
health food business Natural & Organic 2015 best VMS 2016
Το Natures Aid Turmeric είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που παρέχει εκχύλισμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κουρκουμίνη και εκχυλίσματα από όλα τα μέρη του φυτού.
Παροχή 2 δισεκατομμυρίων ζώντων οργανισμών τύπου L. Acidophilus και Bifidus, με 100 mg FOS.
Σύμπλεγμα με 5 δισεκατομμύρια ζωντανούς οργανισμούς των τύπων Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus και Lactobacillus casei.
Ένα φυσικό βοτανικό μίγμα που παρέχει 500mg τζίντζερ, κουρκουμίνη (Turmeric) και 100mg βρομελίνη (Bromelain).
Σύμπλεγμα πεπτικού ενζύμου (με βηταϊνη HCl) που συνδυάζει αμυλάση, πρωτεάση, λιπάση, λακτάση και κυτταρινάση με βηταΐνη.
Τυποποιημένο για προσφέρει 750mg σαπωνινών ανά ημερήσια δόση.
Η ινουλίνη είναι μια ένωση ινών από chicory (κιχώριο: είδος ραδικιού).