Πεπτικό Σύστημα

Πεπτικό Σύστημα

Η διαδικασία του πεπτικού ξεκινά μόλις αρχίσουμε να μασάμε το φαγητό μας. Στο στόμα, το στομάχι και τα έντερα, τα πεπτικά ένζυμα διασπούν τα τρόφιμα που καταναλώνονται σε λεπτά κομμάτια επιτρέποντας τα θρεπτικά συστατικά να περάσουν στην κυκλοφορία του αίματος. Καθώς μεγαλώνουμε αυτή η διαδικασία γίνεται λιγότερο αποτελεσματική και μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Η Natures  Aid έχει μια σειρά προϊόντων που βοηθούν στην υποστήριξη του πεπτικού συστήματος.

Η ινουλίνη είναι μια ένωση ινών από chicory (κιχώριο: είδος ραδικιού).
Συνδυάζει τη δράση από 10 δισεκατομμύρια βακτήρια με βιταμίνες μαγνησίου & Β, συμπεριλαμβανομένης της Β5 για να βοηθήσει στη διατήρηση της ψυχικής απόδοσης.
Natural Organic finalist 2018
Συνδυάζει 15 δισεκατομμύρια βακτήρια με ψευδάργυρο & βιταμίνη Α για να υποστηρίξει το φυσιολογικό δέρμα.
producr awards 2018
Προβιοτικό Καθημερινής Χρήσης με ευρύ φάσμα καλών βακτηρίων
To PRO-30 Max της Natures Aid είναι ένα δυνατό προβιοτικό για καθημερινή χρήση, το οποίο περιλαμβάνει 8 είδη φιλικών βακτηρίων.
health food business Natural & Organic 2015 best VMS 2016
Παρέχει εγγυημένα 5 δισεκατομμύρια ζωντανούς οργανισμούς.
Το Natures Aid Turmeric είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που παρέχει εκχύλισμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κουρκουμίνη και εκχυλίσματα από όλα τα μέρη του φυτού.
Το συμπλήρωμα Ginger Root της Natures Aid είναι τυποποιημένο για να παρέχει 4mg gingerols και shogaols.
Παροχή 2 δισεκατομμυρίων ζώντων οργανισμών τύπου L. Acidophilus και Bifidus, με 100 mg FOS.
μοναδικός συνδυασμός επιστημονικά ερευνημένων καλών βακτηρίων με βιταμίνη Β12, φολικό οξύ, ψευδάργυρο, χαλκό και βιταμίνη D για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος.