Αρθρώσεις & Μυς

Αρθρώσεις & Μυς

Εκτιμάται ότι περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο υποφέρουν από προβλήματα αρθρώσεων και μυών. Βασικά μέρη των αρθρώσεων είναι οι τένοντες, οι σύνδεσμοι, οι χόνδροι και οι δίσκοι της σπονδυλικής στήλης και το κύριο συστατικό όλων αυτών είναι το κολλαγόνο, η παραγωγή του οποίου υποστηρίζεται από μια σειρά σημαντικών θρεπτικών ουσιών. Η Natures Aid έχει μια σειρά προσεκτικά διαμορφωμένων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην υποστήριξη των αρθρώσεων και των μυών σας.

To συμπλήρωμα της Natures Aid Glucosamine 1500mg, MSM 500mg & Chondroitin 400mg βοηθά στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου και την καλή λειτουργία των αρθρώσεων
Το Collagen Joint Formula συνδυάζει μια σειρά από επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά ιδανικά για όσους έχουν ενεργό τρόπο ζωής ή και για επιπλέον υποστήριξη των αρθρώσεων και πρόληψη για την πάροδο των ετών.
Methylsulphonylmethane 1000mg.
Με γλυκοζαμίνη, Celadrin, Υαλουρονικό Οξύ, Χονδροϊτίνη, MSM και Βιταμίνη C, Χαλκό & Μαγγάνιο.
Ισοδύναμο με ένα πλήρες αποξηραμένο φρούτο Rosehip 750mg.
Το συμπλήρωμα Ginger Root της Natures Aid είναι τυποποιημένο για να παρέχει 4mg gingerols και shogaols.
Οι ταμπλέτες Serrapeptase είναι από τα πιο διακεκριμένα προϊόντα της Natures Aid και εκτός από την ποιότητα της δραστικής ουσίας, έχουν και γαστροανθεκτικό περίβλημα για την καλύτερη απορρόφηση μέσω του εντέρου.
best new product 2015 best vms health food business 2016
Κάθε κάψουλα Hyaluronic Acid περιέχει 50mg υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι το κύριο μόριο που συγκρατεί το νερό στο σώμα μας.
Γλυκοζαμίνη, MSM & χονδροϊτίνη (με βιταμίνη C)
Η θειική χονδροϊτίνη (Chondroitin sulphate) είναι ένα δομικό συστατικό των χόνδρων.