Αρθρώσεις & Μυς

Αρθρώσεις & Μυς

Εκτιμάται ότι περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο υποφέρουν από προβλήματα αρθρώσεων και μυών. Βασικά μέρη των αρθρώσεων είναι οι τένοντες, οι σύνδεσμοι, οι χόνδροι και οι δίσκοι της σπονδυλικής στήλης και το κύριο συστατικό όλων αυτών είναι το κολλαγόνο, η παραγωγή του οποίου υποστηρίζεται από μια σειρά σημαντικών θρεπτικών ουσιών. Η Natures Aid έχει μια σειρά προσεκτικά διαμορφωμένων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην υποστήριξη των αρθρώσεων και των μυών σας.

Οι ταμπλέτες Serrapeptase είναι από τα πιο διακεκριμένα προϊόντα της Natures Aid και εκτός από την ποιότητα της δραστικής ουσίας, έχουν και γαστροανθεκτικό περίβλημα για την καλύτερη απορρόφηση μέσω του εντέρου.
best new product 2015 best vms health food business 2016
Κάθε κάψουλα Hyaluronic Acid περιέχει 50mg υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι το κύριο μόριο που συγκρατεί το νερό στο σώμα μας.
Γλυκοζαμίνη, MSM & χονδροϊτίνη (με βιταμίνη C)
Η θειική χονδροϊτίνη (Chondroitin sulphate) είναι ένα δομικό συστατικό των χόνδρων.
Το Natures Aid Turmeric είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που παρέχει εκχύλισμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κουρκουμίνη και εκχυλίσματα από όλα τα μέρη του φυτού.
Η υδροχλωρική γλυκοζαμίνη είναι φυτικής προέλευσης και δεν περιέχει οστρακοειδή.
Ένζυμο υψηλής δραστικότητας με γαστροανθεκτικό περίβλημα
HFB - best vms best vms 2016 health food business
Ένα φυσικό βοτανικό μίγμα που παρέχει 500mg τζίντζερ, κουρκουμίνη (Turmeric) και 100mg βρομελίνη (Bromelain).
To συμπλήρωμα της Natures Aid Glucosamine 1500mg, MSM 500mg & Chondroitin 400mg βοηθά στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου και την καλή λειτουργία των αρθρώσεων
Το Collagen Joint Formula συνδυάζει μια σειρά από επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά ιδανικά για όσους έχουν ενεργό τρόπο ζωής ή και για επιπλέον υποστήριξη των αρθρώσεων και πρόληψη για την πάροδο των ετών.